Welkom!

Het is zo ver. Aeble is live. Dat maakt mij erg gelukkig.

Aeble is mijn wens om mijn tijd te geven aan dat wat ik het liefste doe: mensen laten zien waar ze goed in zijn. Of kunnen worden.  Ik heb een groot vertrouwen in waar mensen toe in staat zijn als zij ook zélf dat vertrouwen hebben. Dat zij dan met kracht hun dromen kunnen leven en hun omgeving versterken!

Ik geloof dat een gelukkig en succesvol leven altijd start met het ontmoeten van jezelf. Je wensen, je kracht, je talent en je angst. Je uitdaging en je verlangen. Ik heb gezien en ervaren hoe individuele kracht een omgeving kan laten floreren.  Ik ben dan ook geboeid door het werken in organisaties.

Met Aeble wil ik graag vol vertrouwen werken aan verandering: in mensen, in organisaties. Ik geniet ervan om in samenwerking met anderen zorg te dragen voor succesvol resultaat.

Na het volgen van opleidingen, het ontmoeten van heel veel interessante en kundige mensen, met het iedere dag opdoen van ervaring en inzicht, is de dag nu aangebroken dat ik een belangrijke stap zet in mijn gedroomde wereldreis: als zelfstandig coach aan de slag om het beste van mensen boven te halen. Ik zie uit naar alle momenten waarop ik dit  mag doen!