1

Personal Coaching

“Ik sta even stil. En dat is een hele vooruitgang” – Berthold Gunther

Bij Aeble geloven we dat een gelukkig en succesvol leven altijd start met het ontmoeten van jezelf.

Coaching helpt om je denken van gedachte te laten veranderen.  Wanneer je anders, milder vaak, kan kijken naar jezelf, je omgeving, naar wat er gebeurt in je leven, vergroot je je inzicht én je geluk. Je bent nog beter in staat om jouw keuzes te maken en met focus en energie jouw regie te voeren over je leven. Coaching staat bij ons voor tijdelijk samen op weg gaan. Jouw vraag is het startpunt en je wens de doelstelling.

Er kunnen duizend en één vraagstukken spelen in je professionele en persoonlijke leven waar je graag met iemand over spiegelt. Iemand zonder belang en zonder oordeel.

Je staat bijvoorbeeld op een belangrijk kruispunt in je leven en je hart en je hoofd komen er samen niet uit. Of misschien wil je uit je eeuwige patroon stappen, stoppen met oude gewoonten en er nieuwe alternatieven voor in de plaats stellen.

Je wil een bewuste keuze maken in je loopbaan; blijven, bewegen of overstappen?

Op pad
We lopen graag even met je mee. Jouw vraag is het startpunt en je wens de eindbestemming. Een traject bestaat uit een aantal afspraken binnen een tijdsbestek van ongeveer 6 maanden. Het kunnen vier ontmoetingen zijn en ook zes, of zeven. Dat bespreken we samen op basis van je vragen en behoefte. Jij bepaalt zelf.

Aan de hand van jouw kernvraag krijgen de afspraken invulling. De ene keer betreft het een gesprek over wat zich in het hier en nu aandient of is er behoefte om tot een analyse te komen van gedrag. De andere keer is een opstelling of praktische werksessie met tastbare output op zijn plaats. De ontmoetingen worden aangevuld met opdrachten. Deze vormen input voor de sessies zelf. Inzet van instrumenten (zoals een persoonlijkheidsanalyse) kan daar ook onderdeel van zijn.

Even stilstaan

Bij Aeble geloven we in de kracht van aandacht. Daarom bieden we naast coachingstrajecten ook eenmalige gesprekken of focus-sessies. Ontmoetingen om even stil te staan bij een specifieke vraag of onderwerp.  We zoomen in of juist uit: voor inzicht, ruimte of gewoon een handvat. Ontmoetingen waarna je weer “op weg” bent.  Een investering die in tijd en geld beperkt is en van grote waarde in een proces van persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt dat aangereikt wat je nodig hebt om naar de volgende fase van je eigen pad te stappen; van denken naar doen, van wens naar beweging.