New Managers

Een nieuwe baas = een nieuwe baan.

Leidinggeven aan een collega of aan een team van collega’s is vaak een mooie stap in je loopbaan. Een punt waar je bewust naar toe bent gegroeid of misschien een onverwachte kans die is geboden. Het is hoe dan ook een belangrijke verandering. Je gaat naar een ander echelon met een nieuwe verantwoordelijkheid en verwachtingen. De functie van leidinggevende is een belangrijke positie.

Naast alle kennis die nodig is om als leidinggevende aan de slag te gaan, is de ontwikkeling van een persoonlijke stijl en focus dat wat het verschil maakt. Wat voor leidinggevende wil je zijn? En hoe doe je dat precies? Coaching en begeleiding op de diverse niveaus van kennis, kunde en persoonlijkheid kan je helpen snel vertrouwd te zijn met je nieuwe plaats en effectief te zijn in jouw eigen ontwikkeling naar leidinggevende en gewenste resultaten.

Personal Management Development

Reputation is made in a moment, character is built over a lifetime – Elizabeth George

Bij Aeble geloven we in durven inzetten op het versterken van individuele kracht om daarmee organisaties te doen floreren.

In je rol als manager wordt voortdurend afstemming gevraagd tussen het leiden van je team, het managen van de operatie en het coachen van je medewerkers. Koerswijzigingen in de organisatie vragen zowel je loyaliteit als je kritische beoordeling. Met een diversiteit aan stakeholders zijn er diverse belangen die gediend willen worden. Daarnaast maak je je eigen persoonlijke ontwikkeling door.

Hoe ga je om met deze, soms tegengestelde, krachten en verwachtingen?

Vragen die aan de orde kunnen komen: hoe ga ik om met veranderingen voor mezelf en voor mijn team? Welke mix van managen, leiden en ondersteunen is nodig en welke past bij mij? Hoe bewaak ik mijn eigen stijl binnen de koers van de organisatie?

Aeble is onderdeel geworden van Aeble Group en partner van Stratos. Daar zijn we trots op! Het betekent dat we onze coaching via Stratos uitvoeren.  Voor informatie, een afspraak of een persoonlijk voorstel kan je ons gewoon blijven mailen op info@aeble.nl.