Human Business

Frisse blikken & helpende handen

Bij Aeble geloven we in samenwerking. En we houden van mensen én van werk.

Organisaties weten zich uitgedaagd in de maatschappelijke ontwikkelingen en veranderende arbeidsverhoudingen. Zij dienen zichzelf daarin opnieuw uit te vinden én kampen in veel gevallen met een hoge werk- en veranderdruk.

Aeble helpt graag op het gebied van Human Business:

  1. HRM-dienstverlening: opleveren wat nodig is.
  2. Organisatieverandering: begeleiden – ondersteunen – uitvoeren
  3. Teamontwikkeling. Teams versterken of opnieuw vormen door inzicht geven wat hun doel, bijdrage en kracht en wat de individuele bijdrage is van eenieder.

Hulp gewenst? We horen het graag. Wij gaan graag in gesprek over wat je nodig hebt en wat wij kunnen betekenen. Wij geloven in het bereiken van concrete doelstellingen door wat niet meetbaar is, dezelfde kritische waarde en ambitie te geven als alles wat dat wel is.


Tariefstelling is afhankelijk van de opdracht.

Team Coaching

“The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team.” Phil Jackson

Een team is een interessant systeem binnen organisaties. Het bestaat uit verschillende mensen en heeft vaak een wisselende bezetting. Het heeft een gemeenschappelijk doel. En soms ook niet. Vaak is er de wens om als team de samenwerking te verbeteren. Of de banden aan te halen. Wat maakt dat het wel of niet lukt? Wat is de rangorde in het team? Is er voor iedereen een plek? Of is er eigenlijk overbezetting?

Onbewuste verstrikkingen en onderstromen veroorzaken sterke patronen waar we als team niet uitkomen. Zelfs als alle individuele teamleden zien en weten wat er moet gebeuren.

Teamcoaching bij Aeble is gericht op het verkrijgen van inzicht in deze onbewuste dynamieken. Wat onder water is, boven brengen. Zicht geven op de onderstroom en woorden geven aan wat er is, gebeurt, ontbreekt. Objectief en zonder oordeel, ook als het niet makkelijk is. Om daarna via de systemische benadering van opstellingen een andere beweging op gang te brengen.