Aeble

Header

Bij Aeble geloven we dat wij mensen tot veel meer in staat zijn dan we beseffen. Die overtuiging is onze missie geworden. Wij willen graag bijdragen aan het ontdekken, versterken en het onbegrensd durven gebruiken van de unieke kracht die in ieder mens zit.

Waar de wereld om ons heen als vanzelf in een razend tempo verandert, gaat de verandering die je zelf wilt maken maar zelden automatisch. We willen, moeten soms, anders werken, communiceren, doen, leven.

Vaak weet je prima wat je wilt en lukt het eenvoudigweg niet om de stap te zetten. Of is deze van tijdelijke aard gebleken.

Op dat punt, waar verandering niet vanzelf gaat, is coaching een dankbare manier om het beeld over jezelf en de wereld om je heen eens van gedachten te laten veranderen.

Via inzicht naar versterking om verandering te realiseren. Daar staat Aeble voor. Omdat wij geloven dat mensen gelukkig en sterk zijn doordat ze diep beseffen wat hun kracht is. Omdat wij willen bereiken dat ze daar trots op zijn, deze durven inzetten en daarmee hun omgeving versterken.

Bij Aeble geloven we ook dat werken een van de leukste dingen is die je kan doen.  Werken aan je dromen en aan die voor de organisatie waar je voor werkt.

In deze tijd waarin mensen en organisaties op zoek zijn naar de balans tussen zingeving, welzijn en geluk, staat alles ter discussie. Organisaties zijn zich heel bewust van deze beweging en hebben de ambitie daarop in te spelen.

Aeble werkt graag mee aan verandering in organisaties.